stylefordig.blogg.se

Mitt namn är Anna Persson och har stor passion för kläder, mat och träning. Här på bloggen kommer ni få både stylingtips, recept och se lite av min vardag i form av träning och annat jag hittar på

Chokladglasyr

Publicerad 2018-12-28 16:10:08 i Allmänt,

Kan man få för mycket choklad? Svaret är NEJ! Toppa choklad med chokladglasyr.  Blank fin sås som inte stelnar utan bara förhöjer en chokladkaka (null)
150 g mörk blockchoklad 
1,5 dl grädde
1,5 msk socker 
2 msk smör

1. Häll grädde och socker i en kastrull och smält samman sockret på svag värme 
2. Dra kastrullen från värme och knäck i chokladen i mindre bitar. Rör tills den smält
3. Klicka i smöret så glasyren blir blank och fin
Ringla över din favorit kaka eller dessert och njut

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela