stylefordig.blogg.se

Mitt namn är Anna Persson och har stor passion för kläder, mat och träning. Här på bloggen kommer ni få både stylingtips, recept och se lite av min vardag i form av träning och annat jag hittar på

Mandelflarn

Publicerad 2018-12-27 17:22:07 i Allmänt,

En riktigt juvlig liten småkaka som jag älskar till julkaffet men som jag tycker är helt magiskt god till mousse desserter som inför nyår som bryter av och ger lite crunch. Så nu är förberedelserna i full gång inför nästa högtidsdag och de är galet enkla att göra (null)
1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Hacka 100 gr sötmandel i matberedaren.
3. Blanda i en kastrull:
100 gr margarin
1 dl socker
2 msk mjöl
2 msk mjölk
1,5 msk ljus sirap
Låt sjuda upp,EJ KOKA

4. Blanda i den hackade mandeln
5. Klicka ut på bakplåtspapper, 1 msk smet i 3 st klickar
6. Grädda i 6 minuter och förbered under tiden 1 plåt till.  Låt svalna 
Njut av dem precis som de är eller låt dem bryta av som krisp till moussedesserter 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela