Dadelbollar
Har testat några olika godsaker med raw food och tänkte jag skulle testa att baka klassiska chokladbollar med raw food och får allt säga att de är dunder goda när till och med mins barn på 4, 6 och 8 år säger
-dessa måste vi baka fler gånger

Ca 20 st
5 dl fiber havregryn
1,5 dl kokosolja
20 st dadlar
4 msk kaffe
5 msk kakao
Nypa havssalt
Kokosflingor
1. Mät upp havregrynen, kokosolja, kaffet, kakao och havssalt i en mixer. Mixa allt till en glassig massa
2. Ta ur kärnan ur 20 dadlar och tillsätt några åt gången till smeten och mixa till en kladdig massa
3. Forma till bollar och rulla i kokos (kan vara aningens svårt att rulla och lika så att få kokosen att fastna
4. Ställ i i kyl och låt stelna något innan servering
Perfekt munsbit att stoppa i mun när suget sätter in