Kycklinggratäng
Visst är det lite extra roligt att laga mat som är både går snabbt och enkelt att laga efter jobbet och skolan, när alla är super hungriga och samtidigt känns middagen som fredags-mys-mat

900 g kycklingfiléer
1 röd paprika
1 grön paprika
1 röd lök
250 g champinjoner
1 förpackning creamy blue cheese
3 dl matlagningsgrädde
Salt
Vitpeppar
Pasta
1. Sätt ugnen på 225g
2. Skär kycklingen i bitar och stek dem lite lätt gyllenbruna med lite smör och lägg dem i en ugnssäker form. Strö på salt och peppar
3. Skär alla grönsaker i grövre bitar och stek dem och lägg dem ovanpå kycklingen
4. Smula över osten och slå på grädden
5. Sätt in i ugnen ca 15 minuter tills gratängen fått gyllenbrun färg
6. Koka upp vatten under tiden till pastan
När gratängen är klar så är garanterat pastan klar också, så hela måltiden är redo att avnjutas
