Busenkel Brieost Pasta
Jag känner mig mest power i vardagen, när jag hittar recept som är sjukt enkla att laga och som också är galet goda. Som detta från @smakbox med @pavedaffinois.Sverige

1 st Pave d’Affinois cremeux
400g pasta
3 msk olivolja
2 vitlöksklyftor
1 medelstor gullök
300g champinjoner
2 dl grädde
Salt och svartpeppar efter smak
Färsk Timjan som kan uteslutas
1. Koka pastan enligt förpackningen
2. Medan pasta vattnet kokar, skiva champinjonerna och stek på dem tills de börjar få färg. Sänk värmen
3. Hacka gul lök och vänd ner i stekpannan med champinjonerna. Pressa i vitlöken och höj värmen något.
4. Stek allt tillsammans tills löken blivit glansig och mjuk
5. Salta och peppra efter smak och tycke
6. Vänd sakta ner grädden i pannan och låt sjuda lätt i 6 minuter
7. Slå av vattnet från pastan och rör ner olivoljan i pastan och låt stå
8. Rör ner tärningar av osten i stekpannan med grädden och champinjonerna och låt osten smälta
9. Tillsätt pastan i pannan och rör om så allt blandas runt
Lägg upp på tallrik och strössla på timjan om så önskas och njut av din superenkla goda pasta rätt
