Daim glass
Egengjord glass är fantastiskt gott och kan smaksättas med precis vad som helst. När jag gjort maräng så får jag alltid över äggulor och vet inte riktigt vad jag ska göra med dem och då är detta recept på glass perfekt och man kan tillsätta vad som helst för gott om man vill smaksätta glassen, här har jag gjort med min favorit choklad, daim

3 äggulor
3 dl vispgrädde
0,5 dl socker
2 st dubbeldaim
Daimkulor uppepå
1. Vispa grädden och socker med elvisp till ganska hård grädde
2. Hacka daimen i både mindre och större bitar. Allt efter tycke och smak
2. Tillsätt äggen och daimen ner i gräddsmeten och vispa några sekunder till så äggen och daimen blandas in i glassmeten
4. Häll upp glassmeten i en form
5. Strö på daimkulor och ställ in i frys 3-4 timmar eller ta fram vid annat tillfälle när glassuget blir för stort