Nektarinsallad med krämig fetaost
Fullständigt älskar frukt i sallad och särkilt med fetaost. När sött möter salt, är för mig, något helt magiskt gott.
Här får ni recept på nektarinsallad som har blivit min sommarfavorit, då den funkar att äta till allt gillat eller bara fräsch och god precis som den är

Blandade små tomater
Nektariner
Krämig fetaost, jag använder helst den bosniska osten i burk (se recept rucula sallad med jordgubbar)
Pinjenötter eller solrosfrön
Färsk basilika
Grovmald svartpeppar
1. Skiva ganska rikligt med tomatar. Dessa är grunden i hela salladen
2. Skiva nektariner och varva med tomaterna
3. Smula den krämiga fetaosten över salladen
4. Rosta nötterna eller fröerna i het panna och strö på salladen
5. Lägg på färska basilika blad
6. Några nypor grovmald svartpeppar
Klar att avnjutas
