stylefordig.blogg.se

Mitt namn är Anna Persson och har stor passion för kläder, mat och träning. Här på bloggen kommer ni få både stylingtips, recept och se lite av min vardag i form av träning och annat jag hittar på

Knäckig päronpaj

Publicerad 2019-01-08 14:10:51 i Allmänt,

Paj i alla former är helt ljuvligt gott men nya favoriten hos oss ör päronpaj med färsk ingefära. Är ingefära inget msn gillar går det givetvis att utesluta (null)

6 mogna päron

1-2 tsk riven färsk ingefära

150 gram smör

1 1/2 dl strösocker

3 dl havregryn

1 1/2 dl mjöl

1/2 tsk bakpulver

1 / 2 dl ljus sirap

2 msk mjölk


  1. Sätt ugnen på 200 grader, skala och kärna ur päronen
  2. Smörj formen med smör, och skär päronbitarna i skivor och lägg i formen
  3. Riv över ingefära 
  4. Smält smöret i en kastrull , och dra bort från värmen när den har smält
  5. Rör ner mjölk och sirap
  6. Blanda de torra ingredienserna i en skål och rör sedan ner i smör blandningen
  7. Ställ in i mitten på ugnen i ca 20 minuter, eller tills pajen är knäckigt gyllenen

Njut till fikat ihop med glass eller vaniljsås

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela